Втор ден од мобилноста во проектот „Program your success“ во Erasmus+ - Добре Јованоски

Втор ден од мобилноста во проектот „Program your success“ во Erasmus+

Денешниот ден на нашите гости им беше исполнет со посета на главниот град Скопје каде што посетија позначајни места од македонската и свтската историја, и вкусија македонска храна во националнен ресторан каде што се служи традиционална храна од македонската кујна.

 

X