Почетна - Добре Јованоски

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Пригодно катче за време на одмор
за дружење и игра.
ООУ ДОБРЕ ЈОВАНОСКИ
Прилеп
ООУ ДОБРЕ ЈОВАНОСКИ
Прилеп

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Современо уреден простор за дружење
за време на одморот.

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Најсовремени реквизити
за физички и професионален развој
СПОРТСКА САЛА
по најнови стандарди

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Најсовремени реквизити
за физички и професионален развој
СПОРТСКА САЛА
по јанови стандарди

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Учество на проекти, семинари
и работилници
ERASMUS+

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Учество на проекти, семинари и работилници
ERASMUS+

За нашето училиште

ООУ „Добре Јованоски“ се наоѓа во населба „Тризла“.

Tmply dummy text of the printing and typesetting indust Lorem Ipsum has been theindustry’s standard dummy text ever since simply dummy text of the printing and etypesetting industry. Lorem Ipsum has been the induststandard dummy text ever since en an unknown printer took a galley of type scrambledmaining.

Актуелно

26, февруари 2023

Прва награда за Добревци на карневалот „Прочка“ 2023

Во духот на Прочка и проштевање, убав обичај! Нема безгрешен, но ова е…

11, јуни 2022

Првенец на генерација – Исидора Никололска

Нашите ученици низ своето деветгодишно образование изградија планина од знаење и со тоа…

20, мај 2022

Исидора Николоска со освоено прво место на Државниот натпревар за библиотекарство

Во животот, разликата помеѓу успехот и неуспехот помалку или повеќе се должи на…

Сите објави

ERASMUS+ НАСТАН

завршува за

  Е-Информација

  Нашите наставници

  Daziy Millar

  Daziy Millar

  PHP Expert
  Rosy Janner

  Rosy Janner

  WordPress Ninja
  David Lee

  David Lee

  Web Developer

  Што велат нашите ученици

  X