Ерасмус - Добре Јованоски

Категорија: Ерасмус

Извештај од посетата на обуката "Стратегии за намалување на прераното напуштање на училиштето” во Сплит, Хрватска преку Erasmus + програмата

Од 16.03 до 22.03.2024 година нашето училиште преку проект од Erasmus + програмата учествуваше на обука во Сплит, Хрватска. Обуката […]

X