Home 7 (Onepage) - Добре Јованоски

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Пригодно катче за време на одмор
за дружење и игра.
ООУ ДОБРЕ ЈОВАНОСКИ
Прилеп
ООУ ДОБРЕ ЈОВАНОСКИ
Прилеп

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Современо уреден простор за дружење
за време на одморот.

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Најсовремени реквизити
за физички и професионален развој
СПОРТСКА САЛА
по најнови стандарди

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Најсовремени реквизити
за физички и професионален развој
СПОРТСКА САЛА
по јанови стандарди

ВИДИ ПОВЕЌЕ ...

Учество на проекти, семинари
и работилници
ERASMUS+

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Учество на проекти, семинари и работилници
ERASMUS+

About Our School

Tmply dummy text of the printing and types etting heindustry’s standard.

Tmply dummy text of the printing and typesetting indust Lorem Ipsum has been theindustry’s standard dummy text ever since simply dummy text of the printing and etypesetting industry. Lorem Ipsum has been the induststandard dummy text ever since en an unknown printer took a galley of type scrambledmaining.

Latest News

1, декември 2023

Инклузија на деца со посебни образовни потреби

Благодарност до Здружението за асистивна технологија “Отворете ги прозорците”, финансиски поддржана од Детската…

22, ноември 2023

ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА УЧЕНИЦИ ЗА УЧЕСТВО ВО МОБИЛНОСТИТЕ НА ПРОЕКТОТ ОД ПРОГРАМАТА Erasmus+

За потребите на проектот “Raise your voice for a smarter choice” од програмата…

22, ноември 2023

ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА НАСТАВНИЦИ ЗА УЧЕСТВО ВО МОБИЛНОСТИТЕ НА ПРОЕКТОТ ОД ПРОГРАМАТА Erasmus+

За потребите на проектот “Raise your voice for a smarter choice” од програмата…

See all News

Next Drawing Course

Available Now

  Е-Информација

  Our Friendly Teachers

  User Avatar

  Daziy Millar

  PHP Expert
  User Avatar

  Rosy Janner

  WordPress Ninja
  User Avatar

  David Lee

  Web Developer

  What Our Students Say

  Upcoming Events

  No Events Available

  Contact With Us

   Information

   • PO Box 1212, California, US
   • example@example.com
   • +61 1111 3333
   X