Новогодишна работилница 2-1 одделение - Добре Јованоски

Новогодишна работилница 2-1 одделение

  • 22, декември 2021 - 09:00
  • ООУ Добре Јованоски

Новогодишна работилница од 2-1 одделение во соработка со родителите, наставничката Соња Седлоска и стручните соработници на нашето училиште.

Погледнете ги прекрасните изработки на вредните рачиња.

This content is not available at this moment unfortunately. Contact the administrators of this site so they can check the plugin involved.

EVENT INFO :

  • Start Date:22, декември 2021
  • Start Time:09:00
  • End Date:22, декември 2021
  • End Time:11:00
  • Location:ООУ Добре Јованоски
  • Website:https://ooudobrejovanoski.edu.mk

FIND THIS EVENT ON :

X