Домаќини на втората мобилност на наставници и ученици од Романија, Полска и Турција - Добре Јованоски

Домаќини на втората мобилност на наставници и ученици од Романија, Полска и Турција

Почитувани родители и деца, чест и задоволство ни е да ве известиме дека нашето училиште е домаќин на втората мобилност на наставници и ученици од Романија, Полска и Турција  во рамките на проектот „Program your success“ во програмата Erasmus+.
Мобилноста започна денес и ќе трае до 1-ви април.
Им посакуваме топло добредојде на нашите гости со активности и разгледување на нашето училиште.

(1) Comment

  • […] Холидејпред 4 часа 94 ООУ Добре Јованоски – Прилеп е домаќин на втората мобилност на наставници и ученици од Романија, Полска и Турција  во рамките на проектот „Program your success“ во програмата Erasmus+. Мобилноста започна денес, 28 март 2022 г. и ќе трае до 1-ви април. Им посакуваме топло добредојде на нашите гости со активности и разгледување на нашето училиште, соопшти директорката Панде Магдеска Николоска. Повеќе за настанот на следниов линк. […]

Comments are closed.

X