Награди - Добре Јованоски

Категорија: Награди

Завршна активност во организација на Сојузот на здруженијата за техничка култура, Народна Техника-Прилеп.

ООУ “Добре Јованоски” Прилеп се закити со најголем број од наградите, а посебно драго ни е првото освоено екипно место. […]

X