Think Green. Love the School. Be Cool Ден 1 - Добре Јованоски

Think Green. Love the School. Be Cool Ден 1

Ден 1
На 17.05.2024 група ученици и наставници пристигнаа во Шпанија – Сан Висенте и беа пречекани од г-ѓа Кармен Алдама.На средбата беа разменети информации за реализација на планираните активности како дел од мобилноста во Шпанија, која е дел од проектот поддржан со Еразмус+ програмата.
X