Ерасмус+ - Добре Јованоски

Ерасмус+

Денес во рамките на проектот од програмата Erasmus + нашето училиште го посети г-ѓа Кармен Алдама од Шпанија.Со г-ѓа Алдама беше остварена работна посета и беа дискутирани идните активности поврзани со програмата за образовни програми и мобилности.

 

X