Post - Добре Јованоски

Latest Posts

Прва награда за Добревци на карневалот „Прочка“ 2023

26, февруари 2023

Во духот на Прочка и проштевање, убав обичај! Нема безгрешен, но ова е…

Првенец на генерација – Исидора Никололска

11, јуни 2022

Нашите ученици низ своето деветгодишно образование изградија планина од знаење и со тоа…

Исидора Николоска со освоено прво место на Државниот натпревар за библиотекарство

20, мај 2022

Во животот, разликата помеѓу успехот и неуспехот помалку или повеќе се должи на…

GMAT Category

No posts found
X