Предавање - Не користи петарди! - Добре Јованоски

Предавање – Не користи петарди!

Во соработка со МВР-Прилеп на учениците им беше укажано за лошата страна од употреба на петардите, на повредите со кои можат да се здобијат од нивната употреба како и лицата од околината.

Петардите не смеат да се користат! Но и ако се случи тоа да биде надвор, никако во домот, станот и секогаш во присуство на родителите или возрасните.

 

 

X