Трет ден од мобилноста во проектот „Program your success“ во Erasmus+ - Добре Јованоски

Трет ден од мобилноста во проектот „Program your success“ во Erasmus+

Посетата на гостите од Полска, Турција и Романија заврши денеска.
На наше огромно задоволство гостите ги испративме со многу насмевки и спомени, разменивме искуства кои ќе ги примениме во понатамошната работа.
Следната активност ја закажавме за Турција.
Се надеваме на уште многу успешни заеднички проекти.
X