22 Април - "Денот на планетата Земја". - Добре Јованоски

22 Април – “Денот на планетата Земја”.

  • 22, мај 2024

Штедете вода и енергија! Селектирај го отпадот! Чувај ги дрвјата! Стоп за пластичните ќеси! -Се дел од пораките кои ги испратија учениците од III-1 и III-4 одделение по повод Светскиот ден на планетата Земја 🌍🫶🌍

Учениците одIII-2одд., III-6одд. и III-7одд. со заедничка работилница го одбележаа

22 Април – “Денот на планетата Земја”.

EVENT INFO :

  • Start Date:22, мај 2024
  • End Date:22, мај 2024
X