Здрава храна за детатво без мана - Добре Јованоски

Здрава храна за детатво без мана

  • 22, мај 2024

На 13 октомври во нашето училиште учениците од III-1, III-3 , III-4 и III-5 одржаа работилница на тема: ,,Здрава храна за детство без мана “. Ги проширија своите знаења за придобивките од здравата храна и штетноста на помалку здравата храна. Преку креативна работа пропратена со музика, заедно уживаа во активноста до саканата цел.здрава храна

EVENT INFO :

  • Start Date:22, мај 2024
  • End Date:22, мај 2024
X