DAMM CHOCOLATE - Добре Јованоски

DAMM CHOCOLATE

Тимот на 🍫DAMM CHOCOLATE 🍫ученичките Михаела Богевска,Азра Тафоска и Михаела Велеска под менторство на наставник Даниела Мицеска го освоија првото место 🥇🏆 на натпреварот по Бизнис и претприемништво организиран од Здружението за Развој и Едукација на деца -Асоцијација ADEY.

X