Велигденска работилница - Добре Јованоски

Велигденска работилница

Во пресрет на Велигденските празници, учениците од нашето училиште, заедно со наставничката Маја Најдоска организираа работилница на која беше изработено дрво од картон и велигденски јајца. Целта на работилницата беше да се запознаат учениците со различните обичаи и култури. Велигденска работилница

X