11 Октомври - Добре Јованоски

11 Октомври

Денеска сите основни и средни училишта од Општина Прилеп учествуваа во формирањето на македонското знаме по повод 11 Октомври. Горди Македонци на нашата Македонија! Благодарност до сите 1200 ученици и наставници по Физичко и здравствено образование што зедоа учество во овој проект организиран од Општина Прилеп.

X