Светски ден на штедењето 31 Октомври - Добре Јованоски

Светски ден на штедењето 31 Октомври

По повод светскиот ден на штедењето 31 Октомври во нашето училиште се одржа предавање на тема “Како треба да се штеди”.
Во предавањето учествуваа вработени од УНИ БАНКА и на учениците им објаснија кои се придобивките од штедењето.
Учествуваа ученици од второ одделение и нивните наставнички
X