Регионален натпревар по англиски јазик ELTAM - Добре Јованоски

Регионален натпревар по англиски јазик ELTAM

На регионалниот натпревар по англиски јазик ELTAM кој се одржа денеска нашите ученици ги освоија следните места:
 Михаела Богевска 8-2 одд. – 2ро место
Ментор: Билјана Тромпеска
 Елена Димоска 7-1 одд. – 3то место
Ментор: Кристина Тасеска
 Бисера Цветаноска 5-4 одд. – учество
 Ментор: Билјана Чавлеска
Честитки за учениците и менторите, им посакуваме понатамошен успех
X