Драги гости - Добре Јованоски

Драги гости

Драги гости ни дојдоа, радост и песна ни донесоа. Идните првачиња од градинката Тризла во посета на нашето училиште и запознавање со просториите во истото. Благодарност до воспитувачките: Васе Гегоска, Мирјана Ацеска, Татјана Камческа, Хариета Закироска и нивната директорка Христина Трпческа за успешната реализација.

Идни првачиња ви посакуваме успех во вашето школување.

X