Патронат - Добре Јованоски

Патронат

Во чест на нашиот патрон Добре Јованоски! Вечна слава херој наш! Честит патрон празник на сите наши ученици и наставници. Ви благодариме што сте дел од нас. Ние со вас растиме ❤️Нека ова видео не потсеќа на човечките жртви што се впишани во кората на нашата Македонија!

X