Завршна активност во организација на Сојузот на здруженијата за техничка култура, Народна Техника-Прилеп. - Добре Јованоски

Завршна активност во организација на Сојузот на здруженијата за техничка култура, Народна Техника-Прилеп.

ООУ “Добре Јованоски” Прилеп се закити со најголем број од наградите, а посебно драго ни е првото освоено екипно место. Честитки за сите ученици и нивните ментори.

X