Доделување на пофалници - Добре Јованоски

Доделување на пофалници

Официјално доделување на пофалниците на учениците Софија Колеска, Михаела Богевска, Андреа Вељаноска, 👏🏽 кои активно зедоа учество на натпреварот по германски јазик и учениците Методиј Димески и Анастасиа Глигороска под🇩🇪 менторство на Марија Хаџи-Митреска кои му донесоа пласман на државниот натпревар.🏆🙌🏽🇩🇪 Им честитаме и им посакуваме многу среќа на државниот натпревар!

X