БРАВО ДЕВОЈКИ! - Добре Јованоски

БРАВО ДЕВОЈКИ!

Голема благодарност и до нашите ментори Златко Думбалоски и Весна Оханесјан !!!

Честитки за освоеното прво место во ракомет, продолжуваме понатаму со поголеми успеси🏆

Голема благодарност до Општина Прилеп за доделените пехари за најдобрите екипи во градот!👏👏 👏

X