Карневал Радовиш2023 - Добре Јованоски

Карневал Радовиш2023

Првонаградената маска од карневалот Прочка втор пат зеде учество на карневалот во Радивиш заедно со нивните ментори. Благодарност до Општина Прилеп за успешната организација и безбедно организираното патување до Радовиш, а на домаќините им посакуваме уште многу успешни карневали.

X